February 10, 2019

Знаме со мапа на Македонија

Знаме со мапа на географска Македонија и натпис „Македонија на Македонците“ (извор, фотографија 2):

Знаме со мапа на Македонија 
Дигитален приказ:

Знаме со мапа на Македонија

Види и:

No comments: