April 1, 2019

Знаме со Александар III Македонски и шеснаесетзрачно сонце

Знаме со портрет на Александар III Македонски и шеснаесетзрачно македонско сонце (извор):

Знаме со Александар III Македонски

Втора фотографија (извор):

Знаме со Александар III Македонски

Дигитален приказ на знамето:

Знаме со Александар III Македонски

2 comments:

Makedonets said...

Jako, nekoj si go sobral mojot dizajn i si pecali pari haha

Македонски документи said...

Makedonets, кога го видов знамето и јас го помислив истото. Инаку, се сеќавам на дизајнот, сигурно е од пред најмалку 5-6 години. Поздрав!