September 11, 2013

Независна Македонија - знаме

Знаме (реконструкција: А.С.) од претставата на отворено пред Музејот на македонската борба за државност, во чест на дваесет годишината од прогласувањето на независност на Македонија (8 септември 2011):

Фотографија од претставата, на која што може да се види знамето:No comments: