6.29.2013

Знаме на Демократската партија на Македонците

Знаме на Демократската партија на Македонците (Србија). Фотографии од првиот конгрес на ДПМ, 24 мај 2009 година, Пландиште.Извор на фотографиите

No comments:

Post a Comment