April 28, 2013

Црква „Св. Великомаченик Георгиј“, Старо Нагоричане - разгледници

Разгледници со приказ на фрески од црквата „Св. Великомаченик Георгиј“, Старо Нагоричане, кумановско.

Дополнително:

No comments: