4.11.2013

ВМРО, 1893-1903, Поглед низ документи

Книгата на ВАНЧО ЃОРЃИЕВ со наслов "ВМРО, 1893-1903, Поглед низ документи", на саемот на книгата во четврток (11/04/2013) од 12:00 до 15:00 часот, на штандот на МАТИЦА МАКЕДОНСКА, ќе може да се набави по промотивна цена и потпис на авторот. [Документи за македонската историја]

No comments: