September 19, 2013

Гемиџии - Скопје

Споменик на Гемиџиите (Солунските атентатори) во Скопје, Република Македонија.

Во позадина се гледа споменикот на Гоце Делчев.

Фото: А.С. 2011 година.

Documents-Mk.Blogspot.com

Кликнете на сликaтa за целосен размер!
Click on the photo to enlarge!

No comments: