9.15.2013

ФОТОГРАФИИ ОД ОХРИД

Освен што оставила неколку цртежи со мотиви од Македонија, Мери Едит Дурам во Македонија направила и поголем  број на фотографии. Електронското списание „Македонска Ризница“ ви претставува дел од тие фотографии направени  во македонскиот и балкански бисер, Охрид. 

Уредил: Благојче Андонов.


No comments:

Post a Comment