August 27, 2013

Македонија – незгасната желба во време без надеж

Денес (вторник, 27.08.2013), во 12 часот, во организација на Музејот на Берово и на Општина Берово, во општинската зграда ќе биде промовирана книгата „Македонија – незгасната желба во време без надеж“, на Оливера Тренчева, за животот и делото на д-р Константин Тренчев.


За книгата ќе говорат проф. д-р Зоран Тодоровски и проф. д-р Виолета Ачкоска.

За повеќе инфо види:

No comments: