May 14, 2013

„1500 најосновни македонски зборови“ од Јуми Нагаџима

Македонско-јапонски речник „1500 најосновни македонски зборови“ од Јуми Накаџима (Даигакушорин, Токио, Јапонија). За повеќе слики од книгата: Документи за македонската историја.

No comments: