3.12.2013

Гемиџии - Велес

Споменик на Гемиџиите (Солунските атентатори) во Велес, Република Македонија.

Во позадина се гледа Саат кулата.

Фото: А.С.

Октомври, 2011 година.

Кликнете на сликaтa за целосен размер!

Click on the photo to enlarge!

No comments: