December 6, 2012

Илустриран албум


Илустриран албум од страна на Македонските студенти во туѓина : Виена, Париз, Берлин, Софија, Ненси, Грац и Лапциг

Кликнете на сликите за целосен размер!

Click on the Images to enlarge!

No comments: