Macedonian Documents со нов лик

Macedonian Documents по речиси 4 години постоење од денес има целосно нов визуелен изглед.

Дизајнот е максимално поедноставен за полесна навигација и акцентирање на напишаното. Во горниот десен агол е поставен македонскиот симбол лавот.

Macedonian Documents некогаш:


Macedonian Documents денес:


Ваков изглед веќе имааат блоговите I, Macedonian, Fingerprint, а ќе добијат и уште неколку други.

2 comments:

Makedonets said...

Ubavo, cestito :)

Anonymous said...

Благодарам! :)