20 години македонска независност, 1993

20 години македонска независност, епизода 4, 1993, ТејкиторливитХроника на Македонија во 1993-та година. Централен настан: Признавање на Македонија во Обединетите Нации, под „привремената референца“ ПЈРМ.

No comments: