20 години македонска независност, 1992

20 години македонска независност, епизода 3, 1992, Храбрите ги прати среќаХроника на Македонија во 1992-ра година.Блокада од страна на Грција. Ембарго на Србија - од страна на меѓународната заедница - со која Македонија остварува 2/3 од економска размена. Куп на Европа: Панатенаикос - Sвезда, Дарко Панчев, 0:2.

No comments: