Црква "Свети Георги" - Кочани

Црква "Свети Георги"

Локација: Кочани (десна страна на Кoчанска река), Република Македонија

Координати: 41.917371, 22.408757
Google Map

Фото: А.С. мај, 2011 година.

Кликнете на сликата за целосен размер!

Click on the photo to enlarge!

No comments: