Macedonian Documents - FB банер

Нов банер со македонскиот симбол лавот и со шеснаесетзрачното македонско сонце, по повод новиот изглед на FB страната на Macedonian Documents. За навремено да бидете известени за темите на новите статии не заборавајте на истата да кликнете "ми се допаѓа" (Like).

А доколку сакате да помогнете за популаризација на Macedonian Documents и ширење на вистините за македонската историја, култура, традиција и идентитет, поканете ги и вашите пријатели да се придружат на оваа FB страна, а за FB Timeline Cover Photo поставете ја следнава слика - ВРСКАЗаради оптимизација на просторот и освежување на изгледот, вчера беше извршена минимална корекција и на дизајнот на самиот блог Macedonian Documents. Се надеваме дека ви се допаѓа.

No comments: