Македонија вечна - знаме

Едно од двата типа знамиња веени на манифестацијата Македонија вечна.

Реконструкција (А.С.) на знамето:


Знамето од настапот на Владо Јаневски на манифестацијата со песната Земјо македонска:

No comments: