Илинденско знаме - МПО

Реконструкција (А.С.) на припишано знаме на Македонија (Илинден), од МПО, во чест на 50годишнината од Илинденското востание (1953). Текст "Свободна и незaвисима Македония" (Слободна и независна Македонија) Според врска.


Реконструкција (А.С.) на припишано знаме на Македонија (Илинден) според отчет на централниот комитет на МПО за дејноста за периодот 1977-1978, врска:

No comments: