Манастир "Св. Троица" - Штип

Манастир "Св. Троица" - Штип, Република Македонија

Monastery "St. Trinity" - Shtip, Republic of Macedonia

Координати: 41.76493,22.199389, Google Maps

Фото: А.С. Мај 2011
Кликнете на сликата за целосен размер!

Click on the image to enlarge!

No comments: