Macedonian Documents - banner new

Доколку блогот ви се допаѓа и сакате да помогнете во неговото популаризирање, а воедно и во претставувањето на вистината за Македононија пред очите на светот, можете да ставите еден од банерите на вашиот блог / сајт. За таа цел едноставно копирајте го кодот во полето под банерот којшто ви се допаѓа.
<a href="http://documents-mk.blogspot.com/"title="Macedonian Documents"><img src="http://2.bp.blogspot.com/-GtsUP-B9ovQ/Ta9E_eobeTI/AAAAAAAAH8I/I_eT-_80KSE/s1600/Macedonian%2BDocuments%2Bnew.png" alt="Macedonian Documents" border="0" /></a><a href="http://documents-mk.blogspot.com/"title="Macedonian Documents"><img src="http://1.bp.blogspot.com/_Z8Ay6gxUZ3o/S0mxTBmpvAI/AAAAAAAADvI/BFfXG-pMUkw/s1600/3606995548_6b5aea6.png" alt="Macedonian Documents" border="0" /></a><a href="http://documents-mk.blogspot.com/"title="Macedonian Documents"><img src="http://1.bp.blogspot.com/-i1gQCwcMjdE/Ta9E_Tjy87I/AAAAAAAAH74/bMYn5TJ-DMw/s1600/MD1.png" alt="Macedonian Documents" border="0" /></a>

No comments: