Friend countries flags

Листа на знамиња на земји (заедно со македонското) коишто ја имаат признаено Република Македонија под уставно име

3 comments:

Borce said...

Гледам уште прво си го ставил "македонско-албанското пријателство":)
Македонските медиуми, а особено политичкиот врв, намерно ја замајува македонската јавност и се има мислење дека Албанија не има признаено под уставно име. Напротив за Република Албанија ние сме БЈРМ... малкумина знаат за ова, очигледно и ти си збунет... Албанија не не има признаено под уставно име.

Anonymous said...

Македонија и Кореа во информатичка соработка - преземено едно знаме

Anonymous said...

Fakulteti - преземено едно знаме