Бигорски манастир - патот на црешовото топче - знаме

Знаме „Бигорски манастир - патот на црешовото топче“, веено на ден Илинден на марш од Бигорскиот манастрир до Мечкин камен во Крушево во 2012 година:

Повеќе на MN.mk

Фотографиите се преземени од FB страницата Македонска Нација

No comments: