Folk costumes - Gostivar

Postcard, Macedonian folk costume - Gostivar region, Macedonia


Издадени се од Асоцијацијата на македонските студенти во странство (ASSOCIATION OF MACEDONIAN STUDENTS ABROAD) Виена, Берлин Париз, Софија, Нанси, Грац и Лајпциг.

No comments: