Immigrations of Alliens into US

Immigrations of Alliens into the United States, 1913


1 comment:

Ilija Mitev said...

Има многу докази од сите страни на светот дека Македонците постоеле и се разликувале од другите Балкански народи уште многу одамна. Ама џабе е тоа кога сега во 21-ви век мозоците им се испрани на сите од преголемите пропаганди против Македонија и Македонскиот народ.