200 000 page views

Конечно! После неколку години активно блогирање, од 2008 година па до сега,

и по 1300 објавени блог статии (без да се брои оваа)

Macedonian Documents пред неколку мига беше отворен (page views) по 200 000ти пат.

Се надеваме дека на многумина од вас информациите поставени на блогов им користеле, а ние и во иднина ќе продожиме да работиме во исто темпо.

3 comments:

Makedonets said...

Cestito!

Pozdrav

GokaGrozni said...

Ако не од самиот почеток, ама сигурно тука некаде, редовно го следам овој блог.
Честито !

Anonymous said...

Ви благодарам и на двајцата :) Поздрав