20 години македонска независност, 1994

20 години македонска независност, епизода 5, 1994, Пукај бе братХроника на Македонија во 1994-та година. Економска блокада од страна на Грција. Првите „демократски“ претседателски и парламентарни избори. Ликовно биенале во Венеција и Сао Паоло. Златен Лав за „Пред дождот“.

No comments: