Илинденски марш - знаме


Знаме веено на традиционалниот Илинденски марш од општина Аеродром до Крушево и во Крушево за време на македонскиот празник Илинден во 2011 година (и др).

Компјутерска реконструкција (А.С.) на знамето:

Револвер и кама на црвена позадина, горе со златни букви испишано „Слобода или смрт за Македонија“.

Фотографии со знамето:No comments: