Прилеп

Coat of Arms of municipality Prilep, Republic of Macedonia

Click on the image to enlarge!

Грб на општина Прилеп, Република Македонија

Могила, тутун, Маркови кули.

Кликнете на сликата за целосен размер!

No comments: