Што можеме да научиме

"Што можеме ние Македонците да научиме од Александар Велики" е електронска книга од Нено Богдан, автор на веблогот Блогаташ.

Доколку сакате да ја прочитате книгата кликнете на следниот ЛИНК или на сликата лево.

За контакт со авторот обратете се на следниот E-mail:

blogatash@yahoo.com

No comments: