Знамето на Македонија - 1992 1

За знамето на Р. Македонија од 1992 година 1

За неоснованото барање на Грција за промена на знамето на Р. Македонија од 1992 година, прв дел

1 comment:

Anonymous said...

... mnogu interesno ... вака убово поредени може да се свати суштината ... :) ...
... гушка бе :) ...