Керамични садови - Тумба

Керамички садови - аскоси од неолитот, пронајдени на археолошкиот локалитет Тумба, Маџари, Република Македонија. Кликнете на сликата за да ја видите во целосен размер!

Ceramic vases from the neolit found at the archeological site Tumba, Madzari, Republic of Macedonia. Click on the image to see in full size!

No comments: