Рекоа за Macedonian Documents

Пофалби за блогот Macedonian Documents:

"Keep up the good work, but don't go to extremes... just look for the facts and keep the emotions out of the search for the truth. Cheers :)" - Владо Јаневски, автор на стрип блогот Bromo's World

"Убаво сработен блог.
Има многу за читање и осознавање.
Браво." - Аминта, уредник на Milenko Forum

"Особено добар блог " - lazarus, член на Milenko Forum

"Ova e isto maestralno na MK Documents ..... Golemo Blagodaram isto taka" - Kornelia, член на Milenko Forum

"...а и на http://documents-mk.blogspot.com има за читање за една година." - Kornelia, член на Milenko Forum

"Mi se dopaga se ova sto e napisano vo Macedonian Documents i dobro e da se znaat nekoi raboti za nas Makedoncite kako narod i odnosot na Grcite kon nas se misli na politicarite ne obicnite gragani !" - Невена Гроздановска, фејсбук корисник

"This is also a site worth looking at. http://documents-mk.blogspot.com/" - Prolet, член на форумот Macedonian Truth

„...зарем ти си компетентен да кажуваш дали античките Македонци се дел од нашата историја? Еве ти еден линк да прочиташ како нашите Македонски преродбеници во 19ти век се идетификувале и кои ги сметале за свои предци http://documents-mk.blogspot.com/2009/06/blog-post.html ...“ - Stepski Volk (Нова Македонија)

За ова, ако имаш време погледни на следните адреси на интернет каде се цитираат многубројни извори штo преставуваат непобитни историски факти;

http://makedonskaistorija.blog.com.mk/
http://www.mn.mk/istorija/1617-Makedonskiot-identitet-vo-XIX-vek
http://documents-mk.blogspot.com/2009/05/blog-post_25.html - Wikipedia

No comments: